" BEE EXPEDİTİON / ARI KEŞİFLERİ " İSİMLİ e-TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI

Bee Expedition/ Arı Keşifleri isimli e-Twinning projemiz başladı... Proje İçeriği :   Baharın ve 20 mayıs Dünya Arı gününün gelişi bize arıları bir kez daha hatırlatıyor. Uzmanlar; arı türlerinin neslinin tükenmesinin, zincirleme bir etkiyle tüm ekosistemin tehlikeye girebileceğini işaret ediyor. Dünya da arı popülasyonunun azalmasına farkındalık yaratmak, arıların yaşamları, ekosisteme katkıları, küresel ısınmanın arılarıların nesline etkisi ve bu konularla ilgili neler yapabileceğimizi projemizde ele alacağız.
4-7 yaş aralığı öğrencileri kapsayan ve Turkey(9), Poland(2), Portugal(1), Lithuania(1) ülkelerinden olmak üzere toplam 13 üye ile yürütülmeye başlanan projemiz bizim için konusu gereği çok önemli ve heyecanlı.Çocuklarımızın merakla keşfedecekleri ve öğrenci-öğretmen - veli beraber öğreneceğimiz araştıracağımız bu ilginç projeyi tamamlamayı heyecanla bekliyoruz.

11.03.2024 50

11-03-202411-03-2024