DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİNDE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA TOPLANTISI

"SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR"

Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesinde okulöncesi kurumnlar olarak biz de varız.Bu proje ile çocuklarımız , söz varlığiını geliştirecek ve dilimizin zenginlikleirni tanoyacaklar.Bu proje dilimizin kültürel taşıyıcısı olan sözcüklerle çocuklarımızın buluşmaısna katkıda bulunacak.

Projenin amacı , öğrencileirmizin Türk Dilini doğru kullanmasını saplamak, duygu ve düşünce dünyasını geliştirmektir.Sosyla Kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginlikeirni tanıması , kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmasıdır.Bu sayede öğrenciler, dilimizin seçkin ve özgün eserleirni daha yakından tanıyacaklar.Milletimizin kültür birikimini , düşünce dünyasını ve hayat tarzını yendien keşfedeceklerdir.

Dilimizin şu an tek ihtiyacı onun kıymetini bilecek insanlar ve kurumlardır.

ÖĞRETMENLERİMİZLE ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMAYA YÖNELİK BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI.OKUNACAK KİTAPLAR BELİRLENEREK GEREKLİ PLANLAMALAR YAPILDI.

20.12.2023 101

20-12-202320-12-202320-12-202320-12-202320-12-2023