MY CULTURAL TREASURE

MY CULTURAL TREASURE "KÜLTÜREL HAZİNEM " İSİMLİ e TWİNNİNG PROJEMİZ BAŞLADI !

Okulumuz 5 yaş grubu öğretmenlerinden Sevde  ÇAVDAR'ın katılmış olduğu  e Twinning projesi başladı.  "MY CULTUREL TREASURE " KÜLTÜREL HAZİNEM isimli projesi ile amaç ;Öğrencilere, proje ortaklarının kültürel zenginliklerini keşfetme ve paylaşma fırsatı sağlamak.

• Öğrencilerin bulundukları bölgedeki kültürel mirası araştırmalarına ve öğrenmelerine destek olmak.
  • Kendi kültüründeki önemli eserler hakkında bilgi sahibi olmak ve farkında olmak
  • Kendi ülkelerinden geleneksel tarifleri paylaşarak ve deneyimlerini fotoğraflarla diğer ortaklarla paylaşarak iletişim kurmak.
  • İnteraktif etkinlikler (oyunlar, sanat etkinlikleri, müzik dinletileri vb.) düzenleyerek kültür dokusunun farkındalığını desteklemek.
  • Çocuklara farklı kültürlere ait masalları keşfetme fırsatı sunmak ve bu masallar aracılığıyla kültürlerarası anlayış geliştirmek.

Projeye 14 ülkeden toplam 31 ortak üye katılmaktadır.Hem kendi kültürleirni hem de diğer kültürleri tanımak çocuklarımız ve bizler için oldukça eğlenceli ve heyecanlı..

26.02.2024 36

26-02-202426-02-2024